Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Arnhem - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Arnhem is niet alleen gepassioneerd als het gaat om goed eten, maar ook als het gaat om goede wijnen. Wat ons betreft gaan die twee hand in hand! Koken, cateren en uw gasten voorzien van de beste wijnen doen we bij Your Choice Catering Arnhem vol overgave. En die passie voor wijn brengen we graag - onder het genot van wat fingerfood of andere versnaperingen - over op anderen. Al eens gedacht aan een kleine wijnproeverij tijdens uw verjaardagsfeest of bedrijfsopening?

Wijn proeven tijdens uw feest

Een wijnproeverij tijdens uw feest is een optie die Your Choice Catering Arnhem graag voor u verzorgt. Ons wijnassortiment is helaas niet uitgebreid genoeg voor een op zichzelf staande wijnproeverij, maar als deel van bijvoorbeeld een teamevent of familiedag kunt u toch gebruik maken van onze expertise op wijngebied. Heeft u een wijnproeverij in gedachten voor uw verjaardagsfeest of bij een private dinner? Dat past precies in het straatje van Your Choice Catering Arnhem!

Samen proeven en praten over wijn

Your Choice Catering Arnhem regelt uw feest, receptie, bedrijfsopening of walking dinner met daarin opgenomen een wijnproeverij. Een heerlijk buffet aangevuld met een kaas- en wijnproeverij? Een walking dinner of privé diner met en gezellige wijnproeverij als welkome onderbreking? De mogelijkheden die Your Choice Catering Arnhem voor u heeft, zijn zeer ruim. Het genieten van en praten over wijn doen we liefst met een iets grotere groep. Informeer geheel vrijblijvend naar de opties die we u kunnen aanbieden. U bent nergens toe verplicht!

Wat houdt onze wijnproeverij in?

Your Choice Catering Arnhem is gezegend met een team van gepassioneerde vakmensen die vol overgave bezig zijn met eten en drinken. Onze wijnproeverijen worden verzorgd door een sommelier die een tien verschillende wijnen voor u kiest. U maakt kennis met Franse, Duitse, Spaanse en de zogenaamde nieuwe wereld wijnen. Als u dat wilt, serveren we tijdens de wijnproeverij lekkere hapjes of een borrelgarnituur, zonder extra kosten. Your Choice Catering Arnhem bezorgt u en uw gasten een supergezellige avond waarbij u ook nog iets opsteekt.

Voor de drie uur durende wijnproeverij berekenen we € 20,- p.p. . Dit bedrag is exclusief de kosten voor de sommelier.

Wilt u met Your Choice Catering Arnhem mee op ontdekkingstocht? Mogen we u verleiden tot het proeven van heerlijke wijnen en de bijpassende spijzen? Dan hebben wij alvast een aantal ideeën voor u uitgewerkt. Deze drie suggesties zijn uiteraard altijd bespreekbaar als u wijzigingen wilt aanbrengen.

Kijk hier voor de drie wijn-spijs assortimenten en de prijzen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe