Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Arnhem - Bedrijfsopening

Uw bedrijf is uit zijn jasje gegroeid en gaat uitbreiden, u heeft een grotere vestiging in gebruik genomen of u start een geheel nieuwe onderneming? Allemaal redenen om Your Choice Catering Arnhem u te laten assisteren in het verzorgen van een feestelijke bedrijfsopening.

Een bedrijfsopening volgens plan

Your Choice Catering Arnhem zorgt ervoor dat uw medewerkers, vrienden, familie en externe relaties een (her)opening van uw bedrijf meemaken waar ze nog lang met plezier aan terugdenken. Ons team zal de feestelijke opening organiseren zoals u dat wilt. We nemen samen met u door wat er gaat gebeuren en zorgen er vervolgens voor dat alles volgens plan verloopt.

Volledig aangepast

Uiteraard gaat Choice Catering Arnhem de feestelijke opening aanpassen aan het doel dat u wilt bereiken. Is er een speciale ontvangst voor huidige en nieuwe relaties? Wilt u een uitgebreid buffet en een feest voor uw medewerkers in de avond? Formeel, informeel, klein of groot, iedere bedrijfsopening krijgt van Your Choice Catering Arnhem de aandacht die het verdient. We staan open voor al uw suggesties en al uw ideeën als het gaat om de vorm die uw bedrijfsopening zou moeten krijgen.

Totaalplaatje

Your Choice Catering Arnhem bedient u van een totaalplaatje: goed eten en drinken, entertainment, sfeerbepalers zoals verlichting en decoratie en alle andere zaken die nodig zijn voor een geslaagde bedrijfsopening. Vanaf het moment dat u ons inhuurt, nemen we de regie in handen. Your Choice Catering Arnhem doet dat in nauw contact met u, want u bepaalt wat u wel en niet wilt.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Tradities zoals de hoogste punt viering houden we bij Your Choice Catering Arnhem graag in stand. Hebt u ook zo'n bijzondere mijlpaal te vieren met uw bedrijf? Dan hebben wij de creatieve ideeën om daar invulling aan te geven. In de winter kunt u een koek en zopie feest houden met soep en pannenkoek, terwijl u in andere jaargetijden kunt kiezen voor een lekkere BBQ of een haringparty. Als u dat wilt, maken we van uw bedrijfsterrein een waar attractiepark, met amusement voor jong en oud: een springkussen, een frietmobiel, ijscowagen, u zegt het maar!

Wees niet bang om contact op te nemen met ons als u vragen of opmerkingen heeft. Zonder verplichting staan wij u met plezier te woord. Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.