Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Arnhem - Bruiloften

Je trouwt maar één keer in je leven. Of twee keer. Of drie keer. Hoe vaak je ook in het huwelijksbootje stapt, het blijft een bijzondere gebeurtenis die je op jouw manier wilt vieren. Your Choice Catering Arnhem maakt van je huwelijksdag een perfecte feestdag zonder dat je zelf ergens omkijken naar hebt. Jullie hoeven alleen nog maar te genieten van elkaar en van jullie gasten.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Via bovenstaande link kunt u een voorbeeld bekijken van een huwelijksarrangement.

Ieder zijn eigen bruiloft

Your Choice Catering Arnhem beseft maar al te goed dat een bruiloft iets heel persoonlijks is. Waar de een houdt van een spetterend feest met dance muziek en vuurwerk, viert de ander zijn trouwdag liever ingetogen met alleen de intiemste vrienden en familie. Your Choice Catering Arnhem kent het klappen van de zweep. Met onze jarenlange ervaring weten we inmiddels elke valkuil die je bij het regelen van een huwelijksfeest tegen kunt komen, te omzeilen. Wil je een romantisch sprookjeshuwelijk op een echt kasteel? Of wil je trouwen met al je vrienden op blote voeten op het strand? Je kunt het zo gek niet bedenken of Your Choice Catering Arnhem regelt het voor jullie. Met persoonlijke aandacht, creativiteit en inlevingsvermogen maken we jullie trouwdag tot een dag waar jullie na heel lang met plezier op terugkijken.

Afspraak=afspraak

Your Choice Catering Arnhem benadert ieder huwelijksfeest als een unieke gebeurtenis, want dat is het tenslotte voor jullie. En die unieke gebeurtenis wil je precies zo vieren als jij dat wilt. Your Choice Catering Arnhem helpt je daarbij. Met onze mensen bepalen jullie welke sfeer, welke hapjes en welke muziek er zullen zijn. Onze ervaring en jullie ideeën combineren we tot een bruiloft die precies bij jullie past. Your Choice Catering Arnhem maakt met ieder bruidspaar gedegen afspraken, ook op papier. Daardoor weet je zeker dat er in de voorbereiding en op de grote dag zelf niets fout kan gaan.

Niets is onmogelijk

Your Choice Catering Arnhem gebruikt op elk gebied één slogan maar al te graag: alles kan en alles mag. Het team waarover wij beschikken maakt de heerlijkste gerechten, de lekkerste hapjes en serveert op bedreven wijze drank en eten. Daarnaast maakt ons team van iedere locatie met liefde een sfeervolle trouwlocatie. We zorgen voor de aankleding, de styling, de muziek en alles dat nodig is om je trouwdag vlekkeloos te laten verlopen.

Culinaire verwennerij

Your Choice Catering Arnhem past het culinaire aspect van je bruiloft aan jouw wensen aan en ook aan je budget. Variërend van smakelijke borrelhapjes tijdens de receptie tot een uitgebreid diner of een overvloedig buffet. Maar misschien willen jullie liever intiem lunchen en daarna op huwelijksreis! Je laat je gasten dan in goede handen achter, want wij zorgen ervoor dat iedereen lekker gegeten en gedronken heeft. En het mooiste van alles is dat Your Choice Catering Arnhem na afloop alles weer opruimt en de afwas meeneemt. Een heerlijk begin van je getrouwde leven, toch?

Your Choice Catering Arnhem organiseert al twintig jaar bruiloften in alle soorten en makten. Onze expertise gebruiken we graag om jou de trouwdag van je dromen te bezorgen. We bespreken ieder detail met jullie en luisteren goed naar wat jullie willen. En wil je graag met je ouders of de getuigen vooraf weten welk vlees je in de kuip hebt? Dan maakt Your Choice Catering Arnhem een gratis proefdiner voor je. Een generale repetitie die ervoor zorgt dat op de dag zelf niets misgaat!

Locaties

Your Choice Catering Arnhem beschikt over een heel scala aan bijzondere trouwlocaties. Van klein en intiem tot groots en meeslepend, alles is mogelijk. Niet alleen de bekende kastelen en landgoederen hebben wij in ons aanbod, maar ook enkele minder bekende en zeer sfeervolle locaties laten we je graag zien. Voor elke smaak en elke groepsgrootte heeft Your Choice Catering Arnhem de juiste omgeving.

Het voert te ver om op onze site iedere trouwlocatie te presenteren. Hebben jullie zelf een plek die speciaal is of wil je op een ongebruikelijke locatie je trouwfeest vieren? Voor ons gaat geen uitdaging te ver. Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen en wij staan je met alle plezier te woord.

Bel gerust gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.