Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Arnhem - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Arnhem viert samen met u bedrijfsfeesten waar u nog lang met plezier aan terugdenkt. Heeft u een teamevent gepland met uw personeel? Ontvangt u belangrijke relaties? Heeft u met uw bedrijf een belangrijke mijlpaal bereikt? De aanleiding is niet belangrijk, want Your Choice Catering Arnhem maakt van ieder bedrijfsfeest een happening.

Complete verzorging

Your Choice Catering Arnhem kan bij uw bedrijfsfeest alleen de hapjes verzorgen, maar ons team kan ook ieder onderdeel voor haar rekening nemen. Uw bedrijfsfeest georganiseerd en verzorgd van begin tot eind, zodat u nergens omkijken naar heeft. Eten, drinken, muziek, wat u ook wilt, samen maken we het werkelijkheid. Your Choice Catering Arnhem is door jarenlange ervaring bedreven in het culinaire aspect van uw event, maar ook in het creëren van een speciale sfeer door uw locatie op te tuigen met stijlvolle decoratieve elementen.

Barbecue of walking dinner

Het team van Your Choice Catering Arnhem is op culinair gebied meer dan gepassioneerd. Wilt u een uitgebreide barbecue met alles erop en eraan? Of kiest u voor een modern concept als het walking dinner? Eigenlijk is het heel simpel: uw wens is leidend! Bij een walking dinner worden elk kwartier gerechtjes uitgeserveerd door representatief bedienend personeel, terwijl de gasten zich vrij kunnen bewegen door de ruimte. Dat levert een ongedwongen sfeer op, waarbij mensen zich makkelijk kunnen mengen en desondanks niets hoeven te missen va de lekkernijen die langskomen. De geserveerd hoogstandjes zijn meer dan zomaar een snack; gezamenlijk vormen ze een volledige maaltijd waar u uw vingers bij aflikt.

Buffetten

Voor een bedrijfsfeest wordt vaak gekozen voor een buffetvorm, omdat dan iedere eter aan zijn of haar trekken komt. Your Choice Catering Arnhem heeft wat dat betreft een naam hoog te houden. Onze buffetten zijn zeer gevarieerd en kunnen op alle fronten aangepast worden aan uw ideeën en wensen. Kijk op onze site naar de verschillende buffetvormen en informeer vrijblijvend naar andere, afwijkende buffetconcepten.

Welkom

Een glaasje bubbels en een echte ceremoniemeester? Geen enkel probleem voor Your Choice Catering Arnhem. Wij kunnen uw gasten verwelkomen op iedere manier die u wenst. Op de klassieke wijze met een glaasje Prosecco en een hapje? Of met een rode loper en een lakei die de gasten begeleidt naar binnen? Het kan allemaal. Voor Your Choice Catering Arnhem is het de ultieme uitdaging om creatief en invoelend uw gasten een ludiek, humoristisch en altijd warm welkom te bereiden.

Afsluiting

Your Choice Catering Arnhem sluit uw bedrijfsfeest net zo sfeervol af als het begon. Heeft u een idee over een afsluiting waarvan u zich afvraagt of het te realiseren is? Bel of mail ons en u zult zien dat we niet voor een gat te vangen zijn. U bent tot niets verplicht!