Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Arnhem -Entertainment

Your Choice Catering Arnhem is altijd goed voor het leveren van een toegevoegde aan uw feest. Uw event op laten luisteren door een live band of een disc jockey? Of had u iets heel ander in gedachten, zoals bijvoorbeeld een acteur in de rol van ceremoniemeester om uw gasten een warm welkom te bereiden?

Entertainment voor iedereen

Your Choice Catering Arnhem staat garant voor een heel scala aan entertainmentmogelijkheden. De kinderen amuseren met een springkussen, een goochelaar of een geinige clown? Of heeft uw publiek meer feeling met actie? Dan zorgen we bij Your Choice Catering Arnhem voor een spectaculair survival parcours of een bungee run. Mocht u samen met uw gasten in een totaal andere sfeer verkeren, dan maken wij van elke locatie een cowboy saloon, skihut of de Moulin Rouge. Voor u het weet bevindt u zich niet meer in ons koude kikkerlandje, maar op een exotisch strand voor een beachparty.

Passende muziek

Muziek is bij nagenoeg ieder feest onontbeerlijk. Your Choice Catering Arnhem kan u uiteraard voorzien van een topmuzikant, live band of een DJ die perfect past bij uw muziekkeuze.
Maar wellicht is muziek niet het enige dat u aan entertainment wilt bieden tijdens uw bedrijfsfeest of privé party. Your Choice Catering Arnhem heeft een vakkundig team dat elk soort entertainment voor u kan regelen. Een karaoke optreden, een vuurspuwer of een zangeres die als twee druppels water lijkt op die bekende country zangeres? U vraagt en wij draaien!

Niets is onmogelijk

Creativiteit en vindingrijkheid zijn de spil van Your Choice Catering Arnhem. In overleg met u geven we vorm aan het extra cachet dat u aan uw event wilt geven. Datgene dat u voor ogen heeft, is voor ons leidraad in het entertainmentconcept dat we voor u opstellen. De mogelijkheden zijn praktisch onbegrensd; heeft u een idee en vraagt u zich af of het kan? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en samen komen we er vast wel uit.

Your Choice Catering Arnhem bruist van de energie om uw festiviteit zo te laten verlopen als u dat wilt. Entertainment, eten, drinken, ambiance, het totaalplaatje maken wij zodanig kloppend dat er nog lang over uw feest nagekaart zal worden

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in met al uw vragen, opmerkingen en ideeën. U bent tot niets verplicht!