Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Arnhem - Walking dinner

Een lopend buffet wordt nogal eens verward met een walking dinner. Your Choice catering Arnhem legt u met plezier uit waar het verschil in zit. In principe is een walking dinner dynamisch op alle fronten: het diner wordt uitgeserveerd in kleine porties terwijl de gast zich vrij door de ruimte kan verplaatsen.

Bewegingsvrijheid

Walking dinners zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Welk feest of event u ook wilt organiseren, een walking dinner is past zich aan de omstandigheden aan. De gasten en uzelf kunnen naar hartenlust rondlopen en mixen in het gezelschap, terwijl de geserveerde culinaire hoogstandjes mee bewegen. De kleine gerechtjes zijn bijzondere hapjes die gezamenlijk goed zijn voor een volwaardige maaltijd. Zo heeft u borrelhapjes en diner in tot een geheel gecombineerd.

Walking dinner assortiment

De keuze die u heeft bij een walking dinner is ruim. Your Choice Catering Arnhem heeft een drietal varianten voor u samengesteld, waar u uiteraard ook vanaf mag wijken. De ervaring leer ons dat een goed walking dinner bestaat uit ongeveer 8 verschillende gerechten. Dat vergroot de mogelijkheid om iedereen elk geserveerd gerecht te laten proeven.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Hoe werkt het walking dinner concept?

Een walking dinner wordt ter plekke bereid door onze kok. Heeft u daartoe geen keukenuitrusting ter beschikking dan is dat geen probleem. In onderling overleg bepalen we niet alleen de menukeuze, maar kijken we ook welk instrumentatrium we zelf mee nemen naar de locatie. De bedoeling van Your Choice Catering Arnhem is dat u vooraf weet waar u aan toe bent en alle zaken helemaal aan ons team kunt overlaten.

Dranken

Your Choice Catering Arnhem kan uw walking dinner aanvullen met een drankenarrangement dat zeer vriendelijk geprijsd is. Dat betekent onder andere dat u gebruik kunt maken van een onbeperkt drankenarrangement vanaf € 7,50 p.p. Materialen zoals een tap en de benodigde glazen nemen we op uw verzoek graag voor u mee.

Wat kost een walking dinner

Your Choice Catering Arnhem gaat, afhankelijk van het door u gewenste walking dinner assortiment uit van een bedrag van € 30,00 per persoon. Dit is een gemiddeld bedrag, waarbij materialen inbegrepen zijn. Wilt u precies weten wat een walking dinner u kost? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een offerte op maat.
Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in.