Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Barbecue

Krijgt u ook altijd zo'n heerlijk blij gevoel van barbecueën? Dat hebben wij bij Your Choice Catering Arnhem nou ook! Vandaar dat u bij ons ook buiten het zomerseizoen kunt genieten van een zomerse grillparty.

Kolen- of gasbarbecue

Your Choice Catering Arnhem is niet alleen bedreven in het barbecueën op een echte kolenbarbecue, maar kan u desgewenst ook voorzien van een comfortabele gasbarbecue.
U kunt ervan uitgaan dat ons team van culinaire professionals ervoor zorgt dat al het vlees en de bijgerechten puur, vers en smaakvol voorbereid zijn. Een barbecue voor uw familie, vrienden of zakenrelaties kunt u bij Your Choice Catering Arnhem al reserveren voor een bedrag vanaf €. 13,50. Daarvoor krijgt u niet alleen het eten, maar bovendien alle borden, bestek, schalen en servetten. En de afwas nemen we gewoon mee terug!

Verse ingrediënten

Your Choice Catering Arnhem mag rustig gerekend worden tot de topcateraars als het gaat om het cateren van een perfect barbecuefeest. Onze spijzen en het vlees worden zorgvuldig voorbereid en op smaak gebracht. Gemarineerd in de smakelijkste huisgemaakte marinades is ons barbecuevlees kwalitatief van de bovenste plank. Vers brood met aïoli en diverse salades worden met zorg door ons klaargemaakt en oogstrelend gepresenteerd. Your Choice Catering Arnhem beschikt over barbecue specialisten die uw vlees en vis grillen met volledig behoud van alle waardevolle sappen. Een goede barbecue staat of valt met de kunde van degene die de regie over de barbecue voert. En onze 'regisseurs' zijn zeer kundig!

Ambiance

Your Choice Catering Arnhem is niet alleen ervaren in de culinaire kant van het barbecueën, maar ook in het verzorgen van de ambiance. Uw barbecuefeest omlijsten met decoratieve elementen of meubilair en andere materialen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij maken van elke locatie de perfecte barbecueplek.

Speciale wensen

Het lijkt misschien overbodig om te melden, maar Your Choice Catering Arnhem komt u vanzelfsprekend tegemoet als het gaat om speciale dieetwensen. Voor vegetarische en veganistische gasten maken wij aparte BBQ pakketten. Voor het overige mag u altijd afwijken van de barbecuepakketten die wij u hier presenteren. Die drie pakketten werden door ons slechts samengesteld om u een idee te geven van wat er mogelijk is, maar ze zijn volledig aan uw wensen aan te passen.

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Drank en meer

Your Choice Catering Arnhem weet als geen ander dat een barbecuefeest pas echt geslaagd is als er een lekker wijntje of een goed glas bier bij genuttigd wordt. Dat kunnen we zonder problemen regelen. Ook als u liever een drankje zonder alcohol heeft, trouwens! Glazen, een tap en alle andere benodigdheden zijn bij het drankenarrangement inbegrepen.

Nagerecht

Wie wil er na al dat lekkere eten nog een dessert verorberen? Dan heeft Your Choice Arnhem nog het nodige aan nagerechten te bieden. Een compleet dessertbuffet, een ijsje uit de ijskar of een speciaal toetje uit eigen keuken, het kan allemaal!

Bel of mail ons als u informatie wilt en wij staan u graag met raad en daad terzijde. U bent tot niets verplicht en al onze adviezen zijn professioneel en op uw persoonlijke situatie toegespitst.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.