Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Standaard Buffetten

Your Choice Catering Arnhem levert standaardbuffetten die verre van standaard zijn. Kwaliteit, verse producten en variatie, dat zijn de standaard ingrediënten van onze buffetten. Voor het overige kunt u zoveel aanpassen aan de samenstelling van elk buffet als u zelf wilt.

Andere buffet samenstellingen

Your Choice Catering Arnhem heeft voor u een aantal thematisch geordende buffetten in het assortiment om het u gemakkelijker te maken bij de keuze. Wilt u graag afwijken van de vaste buffetten dan is dat geen enkel probleem. Onderdelen toevoegen en weglaten kan bij ieder buffet, zodat u voor uw feest of event een buffet op maat krijgt. Ons team is flexibel en creatief als het gaat om wat u als klant wilt. We zijn open en toegankelijk in onze communicatie en maken uw feest op die manier tot een uniek gebeuren.

Scherpe prijzen

Al onze buffetten zijn niet alleen qua samenstelling aan te passen, maar ook qua budget. Your Choice Catering Arnhem heeft voor elke portemonnee het perfecte buffet. Zo hebben we bijvoorbeeld ook een speciale budgetcategorie die bewijst dat kwaliteit en een scherpe prijs elkaar niet hoeven uit te sluiten.

Klik op onze verschillende buffetcategorieën en laat u verrassen door wat wij u te bieden hebben:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Your Choice Catering Arnhem houdt van transparantie, vandaar wij in de prijzen van onze buffetten BTW en schoonmaakkosten inbegrepen hebben. Uiteraard leveren we bij alle buffetten het servies, het bestek, de statafels en de tafelrokken gratis. Helder en duidelijk, daar staan we voor. Zo komt u nooit achteraf voor onaangename verrassingen te staan.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons geheel vrijblijvend en we staan u met alle plezier te woord met een persoonlijk advies.

Neem contact met ons op door gratis 0800 4890 489 te bellen of ons contactformulier in te vullen.