Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Arnhem - Private dinners

Nieuw concept

Niets is zo heerlijk als uit eten gaan. En niets is zo heerlijk als thuis eten…
Bij Your Choice catering Arnhem kan het nu allebei! Een geheel verzorgd privé diner bij u thuis of op een andere locatie is luxe in optima forma. Met een private dinner heeft u het beste van twee werelden: een sterrenrestaurant in uw eigen huis.

Culinair genieten in uw eigen omgeving

Zoals bij elk concept bij Your Choice catering Arnhem, bepaalt u zelf de inhoud. U bepaalt dus ook de inhoud van het menu dat geserveerd wordt bij uw private dinner. En heeft u meer zin in een verrassing van de kok? Dan kunnen we dat alleen maar ten zeerste aanraden! We beschikken over een vakkundig team dat onder aanvoering van een uitstekende kok van ieder gerecht een meesterwerkje maakt. Vlees, vis, vegetarisch, van entrecote tot zeeduivel en groentelasagne, u weet niet wat u proeft! En uiteraard kunt u rekenen op het beste wijnadvies van onze sommelier, die de wijn naadloos laat aansluiten bij uw menukeuze.

Passie en aandacht

Your Choice Catering Arnhem laat een kok voor u een diner bereiden dat niet alleen uw tong streelt, maar ook uw ogen. Het menu bestaat, afhankelijk van wat u zelf wilt, uit 3 of meer gangen en bij iedere gang krijgt u op geanimeerde wijze uitleg over wat er op uw bord ligt. Onze koks zijn niet alleen gepassioneerd in de keuken, maar zij dragen die passie ook graag uit naar buiten. Zo wordt eten een genot voor ogen, tong en oren!

Menu inpressie        

Aankleding en materialen

Als u - naast het culinaire aspect - behoefte heeft aan extra tafels en stoelen, dan kunnen we we bij Your Choice catering Arnhem graag voor u regelen. En met ons tafellinnen en sfeerbepalers als kandelaars en bloemen, maken we van uw private dinner een droomdiner. Zoals dat bij al onze cateringconcepten het geval is, leveren we serviesgoed, bestek en glazen standaard inbegrepen bij de prijs. Bovendien krijgt u de heerlijke amuse waarmee u uw private dinner begint, gratis van het huis!

Prijzen

Een privé diner regelen we voor u voor een gezelschap vanaf 8 personen of vanaf een bedrag van € 500,00. In overleg met u stelt de kok het menu samen, dat zal bestaan uit drie tot acht gangen, afhankelijk van uw wensen en uw budget.

Met het private dinner van Your Choice Catering Arnhem beleeft u een culinaire ervaring waar u nog lang over napraat. Dat is mede te danken aan de geweldige wijnkaart met meer dan uitstekende wijnen die de smaakvolle gerechten nog meer tot hun recht laten komen. Is er een speciale wens op het gebied van de wijnkeuze, schroom dan niet om deze kenbaar te maken. Het gaat tenslotte om úw private dinner!

Voor de wijnliefhebber hebben wij een zeer uitgebreide wijnkaart om de verschillende gerechten te completeren. Zo hebben we bijna altijd de wijn op voorraad die voldoet aan uw voorkeur en wensen. En wilt u liever uw eigen speciale wijn bij deze gelegenheid schenken, dan is dat vanzelfsprekend geen probleem. Wij rekenen hiervoor vanzelfsprekend geen kurkengeld.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Heeft u interesse in ons private dinner concept? Bel of mail ons met al uw vragen of verzoeken. Ieder advies en elke prijsopgave is geheel vrijblijvend. Wij zitten al klaar om u te woord te staan!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.