Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Arnhem - Recepties

Een receptie die op rolletjes verloopt is niet alleen een kwestie van de juiste hapjes. Daar komt wel wat meer bij kijken! Your Choice Catering Arnhem organiseert uw receptie van begin tot eind. Dat begint al bij de bespreking van wat u precies wilt en welk feest u te vieren heeft. Your Choice Catering Arnhem past uw de drankjes, de hapjes en alle andere zaken aan uw wensen aan.

Extra cachet

Your Choice Catering Arnhem levert bij al haar receptie arrangementen niet alleen de smakelijkste hapjes en de drank van uw keuze, maar ook materialen als glaswerk, servies en meubilair zijn bij de prijs inbegrepen. Mocht u bovenop ons standaard aanbod iets meer luxe willen, dan kan ons team bovendien voorzien in wat extra cachet door het aanbrengen van speciale verlichting en decoratieve elementen. Voor deze aanvullende service betaalt u een kleine meerprijs.

Borrelassortimenten

Your Choice Catering Arnhem heeft een drietal standaard borrelassortimenten in haar aanbod. Bij Your Choice Catering Arnhem wijken we echter graag af van ieder standaard concept als de situatie daar aanleiding toe geeft. Flexibiliteit en maatwerk staan bij onze mensen centraal; u bepaalt zelf hoe u invulling wilt geven aan de organisatie van uw receptie. De borrelhapjes, drank en de faciliteiten verzorgen wij volledig op maat.

Ons aanbod:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Drankenarrangement

Met het drankenarrangement van Your Choice Catering Arnhem wordt iedere receptie een gezellige aangelegenheid.

U kunt momenteel profiteren van de speciale actieprijs die wij hanteren bij ons 'Onbeperkt Hollands Assortiment'. Die actie houdt in dat u tijdens uw receptie gedurende drie uur samen met u gasten onbeperkt kunt genieten van onze drankjes voor de prijs van € 7,50 per persoon all-in.

Drankenarrangement        

Materialen

Basismaterialen levert Your Choice Catering Arnhem bij ieder borrel- en drankenassortiment gratis. De glazen, het bestek en het serviesgoed nemen wij zonder meerprijs voor u mee. En na afloop hoeft u niet zelf af te wassen, want dat doen wij voor u.

Als u voor uw receptie nog aanvullende attributen nodig heeft, bijvoorbeeld een podium, geluidsinstallatie of extra aankleding, dan regelt Your Choice Catering Arnhem ook dat met alle plezier voor u. En is uw receptie afgelopen dan zorgen we dat alles binnen de kortste keren weer opgeruimd en schoongemaakt wordt.

Materialen        

Personeel

Tijdens uw receptie heeft u al uw aandacht nodig voor uw gasten, dat spreekt voor zich. Your Choice Catering Arnhem neemt u daarom alle serveer- en oberwerkzaamheden graag uit handen. Ons team bestaat uit vakkundig geschoold personeel dat zich in elk gezelschap professioneel en gastvrij beweegt.

Zoals u ziet, voelt Your Choice Catering Arnhem zich op elke receptie als een vis in het water! We nemen graag de tijd om u te informeren over de diverse receptie- en borrelmogelijkheden die we te bieden hebben. Schroom daarom niet om geheel vrijblijvend met al uw vragen en opmerkingen bij ons aan te kloppen.
Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. Onze mensen staan voor u klaar!