Facebook    Twitter
Your Choice Catering Arnhem Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Nieuwe Havenweg 384 C
6827 BA Arnhem
tel. 026 - 7440048

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Arnhem - Materialen

Your Choice Catering Arnhem verhuurt materialen uitsluitend als deel van een catering opdracht. We bieden deze service dus alleen aan als u door ons de catering van uw event of feest laat organiseren.

Extra service

Your Choice Catering Arnhem houdt niet van losse eindjes. We verzorgen uw event van begin tot eind, precies volgens afspraak. Het maakt daarbij niet uit of u enkele stoelen en tafels nodig heeft of dat u een geheel ingerichte bar wilt laten opstellen, we maken het totaalplaatje compleet.
Onze cateringconcepten bevatten behalve de culinaire zaken, ook altijd de benodigdheden die erbij horen. Zo hoeft u geen extra onkosten te maken voor serviesgoed, glazen, bestek en servetten.

Sfeer en aankleding

Your Choice Catering Arnhem heeft niet alleen verstand van lekker eten en drinken, maar ook van styling en sfeer. Decoratieve elementen zoals bloemen, ballonnen, tafelrokken en verlichting verzorgen we tot in de puntjes. Heeft u speciale wensen voor wat betreft styling en sfeer? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag! In elke gewenste stijl en naar elke gewenste smaak richten wij uw feestlocatie in tot een sfeervolle omgeving waarin uw gasten zich lekker op hun gemak voelen.

Gratis totaalconcept

Your Choice Catering Arnhem maakt uw ideeën tot werkelijkheid. Samen met u en onze experts in onze designstudio maken we van uw feest een belevenis apart. Heeft u een bepaald thema in gedachten? Of laat u onze creatieve geesten de volledige vrijheid? Wat u ook wilt, het totaalconcept wordt zonder extra kosten voor u ontwikkeld. Your Choice Catering Arnhem maakt het culinaire aspect, samen met het entertainment en de aankleding tot één geheel dat volledig aan uw wensen voldoet.

Your Choice Catering Arnhem neemt u alle organisatorische en praktische werkzaamheden uit handen. Jarenlange ervaring en contacten met de grootste leveranciers van ons land zorgen ervoor dat we de beste zijn op ons vakgebied en daar ook nog een zeer scherpe prijs voor kunnen berekenen.

Voor een impressie van wat er mogelijk is, klikt u op onderstaande link voor de volledige lijst met (ver)huurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)